1456852787_Flag_of_Spain

El passat 4 de febrer de 2014, PUE va realitzar a Barcelona una jornada de presentació dels projectes educatius de Linux Professional Institute (LPI) i Zentyal, juntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Especialment adreçada a docents de centres de Formació Professional de cicles mitjà i superior d’Informàtica de Catalunya, es va realitzar en l’Institut Mare de Déu de la Mercè amb més de 60 persones assistents.

Dos projectes educatius que pretenen apropar als entorns acadèmics d’ensenyament reglat la possibilitat de ser un centre de formació oficial LPI amb el reconeixement d’aquesta prestigiosa organització d’acreditació en Linux, així com en Zentyal amb el projecte Zentyal Academy. Es va incloure a més la presentació de la nova certificació Linux Essentials que avalua i acredita els coneixements fonamentals dels estudiants en Linux i programari lliure. Linux Essentials proporciona a l’alumne una acreditació de reconeixement mundial; un valor afegit de cara a la seva incorporació al mercat laboral. En només 9 mesos, ja s’han donat d’alta més de 30 centres examinadors, gràcies a la interessant proposta d’adhesió promoguda per PUE.

A més de la informació necessària per accedir a les figures de centre oficial de formació oficial en Linux LPI i Zentyal Academy, es va realitzar un taller pràctic sobre tecnologia Zentyal: com utilitzar-la tant des d’un punt de vista acadèmic (formació de docents i alumnes) com a pràctic (gestió d’un centre educatiu).

Més informació i documentació a: Resum de la jornada

news15-1
Jornada de Presentación de los proyectos educativos de Linux Professional Institute (LPI) y Zentyal

news15-2